CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

SELAMAT DATANG...


assalamualaikum Selamat datang ke Blog kami ani..Para2 Pemancing,Pengail dan sebagainya yang Mau menyimpan Gambar2 Biskita di Alu2kan mengantar ke Emil>DlahGengJoran@gmail.com.. sumbangan biskita sangat2 di alu2kan..sekian terima kasih.. < < < < aku pun ada bejual udang hidup untuk umpan mengail..d No:3,Simpang:15, Jalan:64, Perumahan Lambak Kanan...Numbur Tipun 2391390
Digital Clocks & MySpace Layouts

Rabu, 31 Mac 2010

Bungsamran Thailand Wif Family

CATCH OFF D DAY sebelum balik ke hotel....dalam 90kg++

aku dangan ikan hasil tangkapan ku 60kg++
perkerja sedang menyediakan umpan....

perkerja yang kami sewa tahun lapas kejumpaan lagi...walaupun lama dah nda kemari...ingat jua kan aku...hehehe....



sebelum mengail makan dulu....heehehe...
Yesss.....1st Streekkkkk.......


hehehe baru kan merasaie tarikan ikan udah tia abis...abis...kana rabuti tarus kail ku...mana inda babu dan adi ku kan merasaie tarikan ikan2 yang basar...hehehehe lupa tarus sal bayaran/sewa yang mahal...





Sebahagian gambar2 pengunjung2 datang dari berbagai Negeri...ada yang datang dari Malaysia,Japan,Korea,China,German,Rusia,England dan sebagainya...
Pengunjung dari Negara Japan bergambar kenangan dangan tangkapan mereka...


babu ku ani sampat lagi meliat orang lain...sambil menarik sambil atu taulih2 meliat orang...hehe
Pummm...Bu...PuMmm...lagi Bu...
Adi ku sedang berantap dangan ikan yang memakan umpanya....jangan saja gugur keaing...hehe







siuk chee....tarikanya ah...liat lah Joran Ku ah...Sujut ia....



ani hasil tangkapan Tag Team adi ku bersama babu ku...hehehe dalam 18kg
ani hasil tangkapan adi ku...hehehe angkat tinggi2...barat kah...berapa kilo... 30kg++
Hasil tangkapan ku dalam 30Kg++


ikan Patin d atas ani asil pertampuran babu tersayang...jangan nda galat naik jua olehnya.... tekajut/hairan orang2 kiri kanan meliat babu ku betampur dangan ikan yang memakan umpanya...dalam 30kg++



Ibu dan adi ku sampat lagi bergambar kenangan sebalum meningalkan kolam Bungsamran...

Al-Kisah....alhamdulillah sampai jua hajat kan mengail sekali lagi ke Bungsamran thailand...Trip kali ani bersama dangan ibu dan adik tersayang...sampai saja d Thailand selapas check in hotel kami tarus ke kolam Bungsamran...pada mulanya kemarahan cheee....mana inda bayaran masuk/Sewa dalam $200++ duit brunei hehehehe tapi udah merasaie tarikan ikan2 yang memakan umpan...lupa sudah peindungan sibuk dangan melayan tarikan2 ikan2 yang kuat2...nyanyat kan kesana lagi...hehehehe

Jumaat, 26 Mac 2010

Kenangan di Thailand Bungsamran





Al-Kisah....esok insyallah aku Solo akan ke Thailand lagi sekali bertampur sama ikan-ikan basar-basar di Bungsamran... video

Jumaat, 19 Mac 2010

Rezeki


Al-kisah..gambar ani telah d antar oleh Teman Geng Joran untuk tetapan ketani semua..beliau menceritakan yg mana beliau mengunakan umpan Udang Hidup yg telah mencuba tiknik tersendiri yg mana Udang Hidup tersebut d Jadikan tiknik CASTING macam tani main Casting Ikan..dan hanya mengunakan perambut 10lbs...hajat d hati hanya kan mengail Bulan-Bulan tapi yg menyantap Udang Casting nya adalah ikan lain..ia tah d namakan REZEKI..yg mana beliau telah berjaya menaikan SELUNGSONG angaran 3kg++...tahniah bro...